Tuin

De inrichting van uw (dak)tuin thuis of bij uw bedrijf kunnen wij geheel voor u verzorgen. Heeft u zelf een ontwerper of architect in de arm genomen dan kunnen wij deze schetsen en tekeningen voor u uitwerken tot een werkomschrijvende offerte, overzichtelijk en opgesplitst in leveringen en arbeid.

We kunnen het totaal voor u uit voeren of in samenwerking met andere partijen tot een goed  eindresultaat brengen.  Het onderhoud van uw tuin of terrein behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor de aanleg van kleine bouwwerken, zoals een zwembad, trampoline, pergola, veranda of prieel hoeft u niet naar derden, dit kunnen wij geheel verzorgen. Straatwerk in verschillende verschijningsvormen van gebakken- , beton-  tot natuursteenverharding. Naast deze elementen verhardingen zijn er ook halfverhardingen zoals stolgrind, gralux, split, grind, schors etc. Voor de verlichting en beregening zijn er vele mogelijkheden zoals 12 volt LED systemen.  Terreinafscheidingen en toegangssystemen zijn ook mogelijk vaak in combinatie met een beveiligingssysteem.

Overzicht projecten

Bokhoven Prive tuin

Bokhoven Prive tuin
Hard houten vlonder en zinken vijverrand


Capelle a/d IJssel Prive tuin

Capelle a/d IJssel Prive tuin
Private green, vlonders en groenvoorziening


Drunen Prive tuin

Drunen Prive tuin
vijvers, straatwerk, kunstgras en beplanting


Haaren

Haaren Privé tuin
Grondwerk


Rusland privé landgoed

Rusland privé landgoed
Fonteinshow, fonteinen en waterval


Vlijmen privé tuin

Vlijmen privé tuin
Sedum daktuin


Vlijmen privé tuin

Vlijmen privé tuin
Vijverinstallatie en staal- waterkunstwerk


Vlijmen privé tuin

Waalwijk privé tuin
Vijver, straatwerk, kunstgras en beplantingDEVOTUS PROJECTEN BV | Nieuwkuijksestraat 20, 5253 AH Nieuwkuijk

T 073 - 5183480 | E info@devotusprojecten.nl | KvK 53776755 | BTW NL851013272B01 | BANK 1390.73.418 | ALGEMENE VOORWAARDEN